Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul www.acv-romania.ro, denumit în cele ce urmează ”Site”. Site-ul www.acv-romania.ro aparține și este proprietatea societății CALVIN TERM SRL, societate comercială română, denumită în cele ce urmează ”Societatea”, cu sediul în Alba Iulia, strada Septimius Severus, numărul 10, județul Alba, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J01/627/1993, CUI: RO4169313. Societatea functionează conform legislației române în domeniul său de activitate.

Considerații generale

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută și a utiliza site-ul în cele mai bune condiții, vă recomandăm citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de utilizare prezentate în continuare. Folosirea site-ului, inclusciv vizitarea și vizualizarea sa, implică acceptarea tacită, fără obiecțiuni a tuturor termenilor și condițiilor de utilizare, care au valoarea unui contract valabil încheiat, motiv pentru care, în situația în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați accesarea sau utilizarea site-ului în orice fel.

CALVIN TERM SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestor „Termeni și Condiții”, precum și conținutul site-ului, putând șterge sau adăuga informații în orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fără vreo notificare prealabilă.

Vă recomandăm să accesați pagina ”Termeni și Condiții” la fiecare utilizare a site-ului, aici putând fi găsită cea mai recentă versiune a acestora.

 1. Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafică web, e-mailurile, conținutul newsletter-urilor si a blogului, etc.) sunt proprietatea CALVIN TERM SRL și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecția dreptului de autor și a drepturilor conexe și de legile privind propietatea intelectuală și industrială, fiind interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor în orice fel, fără acordul prealabil scris al proprietarului.

Textele, imaginile, logo-urile etc. care aparțin furnizorilor noștri sunt reproduse pe site-ul www.acv-romania.ro cu acordul acestora.

În situația în care apreciați că unul dintre materialele postate pe Site reprezintă o încălcare a Legii privind drepturile de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne înștiințați despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa office@acv-romania.ro.

 1. Politica de prețuri

Prețurile produselor din magazinul nostru sunt în Lei și includ TVA. 

Costurile de transport atunci când sunt aplicabile, nu sunt incluse în prețurile produselor și se vor achita separat.

Societatea își rezervă dreptul de a modifica prețurile afișate, fără nicio notificare prealabilă sau preaviz.

 1. Modalități de comandă

Vă punem la dispoziție trei modalități de lansare a unei comenzii pe site-ul www.acv-romania.ro:

 1. Online. Pentru a lansa o camandă online pe Site, va trebui să vă autentificați, creându-vă un cont de utilizator și urmând procedura de pe Site.
 2. Telefonic, sunându-ne la numerele de telefon afișate pe Site, în timpul programului de lucru.
 3. Prin email la adresa: office@acv-romania.ro.
 4. Garanția legală de conformitate a produselor

Toate produsele comercializate pe site-ul www.acv-romania.ro sunt noi, în ambalaje originale, provin direct de la producătorii sau distribuitorii acestora și sunt conforme cu specificațiile prezentate.

Obligațiile Societății

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001, Societatea se obligă să administreze datele personale furnizate de dumneavoastră în calitate de Client sau de Utilizator al site-ului, în condiții de siguranță și numai în scopurile declarate ale acestui site și anume în vederea: prelucrării, confirmării și livrării comenzilor efectuate, emiterii documentelor fiscale (facturării) și efectuării de comunicări comerciale. Societatea se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de către utilizatorii sau clienții site-lui, la înregistrarea pe site sau la lansarea unei comenzi, decât în urma unei cereri explicite formulate de către aceștia.

În mod excepțional, Societatea va transmite aceste date autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități care în baza legii au dreptul de a solicita aceste date, dacă solicitarea este făcută cu respectarea dispozițiilor legale în vigoare. De asemenea, o parte din datele dumneavoastră personale, precum numele și/sau denumirea, adresa de livrare sau nr. de telefon, vor fi comunicate unor terte persoane, precum:

– societatea de curierat cu care colaborăm, în vederea livrării produselor comandate de către dumneavoastră,

– procesatorul de plăti prin intermediul căruia se pot face plățile online pe site-ul www.acv-romania.ro,  în legătură cu comenzile pentru care s-a optat pentru plata online.

În cazul în care v-ați abonat la newsletter-ul nostru, adresa dvs. de e-mail va fi comunicată societății care furnizează aceste servicii de marketing.

Drepturile aspura datelor cu caracter personal furnizate Societății

În temeiul dispozițiilor Legii nr. 677 din 2001 beneficiați de mai multe drepturi cu privire la datele dumneavoastră personale, dintre care amintim: dreptul de acces și de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a solicita confirmarea deținerii datelor dumneavoastră în baza de date, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul de a va opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, precum și alte drepturi prevăzute de legea amintită mai sus. În condițiile în care ulterior înregistrării pe site-ul www.acv-romania.ro doriți ca Societatea să nu mai folosească datele dumneavoastră personale, aveți dreptul de a solicita ștergerea acestora din baza de date a Societății, trimițând în acest sens o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail, la adresa: office@acv-romania.ro.  Societatea se obligă să șteargă datele respective din baza de date în termen de cel mult 15 zile de la recepționarea cererii dumneavoastră.

Orice comunicare cu Societatea în legătură cu datele dumneavoastră de contact și exercitarea drepturilor conferite de lege cu privire la acestea se va realiza în aceeași modalitate ca cea folosită pentru solicitarea ștergerii datelor dumneavoastră din baza de date a Societății, așa cum a fost menționată mai sus.

 1. Abonarea la newsletter

Abonarea la newsletter-urile CALVIN TERM SRL este gratuită și voluntară. Newsletter-urile trimise de către Societate sau de către un colaborator al acesteia, clienților care și-au dat acordul în acest sens, prin abonare, nu sunt și nu vor fi considerate drept SPAM, Societatea netrimițând mesaje comerciale nesolicitate de tip SPAM. Toate mesajele comerciale trimise clienților sau utilizatorilor site-ului vor fi transmise numai cu acordul și la solicitarea expresă a acestora și respectă legislația în domeniu, Legea comerțului electronic nr. 365/2002 și Hotărârea Guvernului privind comunicarea comercială nr. 308/2002. Dezabonarea se poate face în orice moment, în mod gratuit, prin bifarea link-ului din interiorul newsletter-ului, prin apăsarea butonului de dezabonare din căsuța dedicată abonării la newsletter sau prin transmiterea în acest sens a unei cereri scrise, datate și semnate, prin e-mail, la adresa: office@acv-romania.ro. Societatea deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-urilor trimise abonaților și își rezervă dreptul de a restricționa accesul la newsletter și/sau de a dezabona clienții, dacă există suspiciunea că i-au fost încălcate drepturile asupra conținutului acestora sau prezentele prevederi.

 1. Declinarea responsabilității

Societatea nu va fi responsabilă în nici un fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informațiilor conținute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora și nici pentru erorile sau omisiunile în conținut, care ar putea duce la orice fel de pierderi. Societatea nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al Site-ului este completă sau fără erori și nu este responsabilă pentru eventualele erori apărute în descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea având dreptul de a le modifica în orice moment, fără vreo notificare prealabilă. Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferențe față de produsele livrate, determinate de exemplu de modificările aduse de producători, ambalajelor sau caracteristicilor produselor. Societatea nu este responsabilă pentru eventualele pagube apărute în urma folosirii produselor achiziționate sau în situația în care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate. Site-ul este găzduit de serverele unei terțe firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabilă pentru eventualele prejudicii cauzate de nefuncționarea temporară sau funcționarea defectuoasă a Site-ului, pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului care găzduiește site-ul, pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni sau erori ale softului cu care este realizat și găzduit site-ul www.acv-romania.ro. Societatea nu este răspunzătoare pentru comentariile postate de către clienții sau utilizatorii Site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a Societății și nici de modul în care clienții înregistrați își folosesc contul de client www.acv-romania.ro sau de pierderea parolei de acces în cont.

De asemenea, Societatea nu poate fi ținută responsabilă de conținutul și de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.acv-romania.ro, indiferent de natura acestor legături, pentru acestea răspunderea aparținând exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

 1. Promoții și concursuri

Condițiile de desfășurare a promoțiilor și concursurilor organizate pe Site sunt stabilite de către Societate și vor fi aduse la cunoștința eventualilor participanți prin intermediul site-ului, newsletter-urilor, blog-ului sau paginii de facebook CALVIN TERM SRL. Pot beneficia de promoții numai acele comenzi care respectă cu exactitate regulile stabilite și postate pe site de către Societate și sunt înregistrate în intervalul de timp în care promoția este validă, ținând cont de limita stocului disponibil. Promoțiile și concursurile se desfășoară pe perioade determinate și expiră automat la data stabilită de către Societate. Ele pot fi întrerupte sau anulate în orice moment de către Societate, fără vreo notificare prealabilă.

 1. Soluționarea disputelor

Orice problemă legată de produsele sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratată de prevederile acestor ”Termeni și Condiții” și/sau nu a putut fi soluționată telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dumneavoastră, va fi notificată Societății la adresa de e-mail: office@acv-romania.ro, urmând a fi soluționată pe cale amiabilă, prin conciliere, în termen de 30 de zile de la primirea notificării.

În situația în care după expirarea termenului de 30 de zile, soluționarea conflictului nu a fost posibilă pe cale amiabilă, acesta va fi de competența instanțelor de judecată române sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele părți, în conformitate cu legislația română în vigoare.

 1. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale unui utilizator al site-ului, de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează Site-ul este considerată o tentativă de fraudare a sistemelor Societății și va determina blocarea imediată a accesului persoanelor care au încercat acest lucru putând forma obiectul unei plângeri penale împotriva acelora care au încercat acest lucru.

 1. Forța majoră

Nici Societatea și nici clienții săi nu vor fi responsabili pentru neexecutarea totală sau parțială, sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor lor contractuale, dacă acestea au fost cauzate de forța majoră, respectiv de un eveniment imprevizibil, în afara controlului părților ce nu a putut fi evitat.

 1. Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele prevăzute mai sus este găsită nulă sau nevalidă, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Toate produsele și serviciile sunt oferite de Societate cu condiția respectării prevederilor ”Termenilor și Condițiilor” de mai sus.

Prin lansarea unei comenzi pe Site, clientul acceptă în totalitate și complet ”Termenii și Condițiile”  de mai sus, care au valoarea unui contract valabil încheiat. Fiind de acord cu ”Termenii și Condițiile” de utilizare a magazinului online CALVIN TERM SRL, clientul își asumă în totalitate consecințele care decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

 1. Livrare, plată și retur

Termenii și condițiile magazinului online includ și clauzele referitoare la Plată, Livrare și Retur.